Om Arkivet Nattbar

En time før midnatt åpnes en port midt i hjertet av Stavanger. Går du ned dette smuget, kan du forvente deg noe helt spesielt. Her finner du en av Stavangers desidert hotteste nattklubber med alle rettigheter! Det er intimt, funky og høylytt! DJs spiller rytmer som fører deg inn i de sene nattetimer med en skikkelig «funky feeling»! Når stemningen er på topp, vil du ønske at det aldri skal ta slutt! Feel the rhythm!

Vi er stolte av å ha introdusert Silent Disco til Stavanger publikumet. En torsdag i måneden dempes musikken i lokalet helt, og vi over- later kontrollen til gjestene våre. Vi låner ut headset og gjestene kan selv velge hvilken DJ de vil lytte til, volum eller om de kun vil høre på stemningen og allsangen i lokalet.

Følg med på Facebook og Instagram for oppdatert datoer for neste Silent Disco kveld. Arkivet Nattbar kan brukes til møtelokale, lukkede arrangement etc. Ta kontakt med bordbestilling@newsman.no. Du når oss også på telefon 51843884

Dette er Arkivet

En time før midnatt åpnes en port midt i hjertet av Stavanger. Går du ned dette smuget, kan du forvente deg noe helt spesielt. Her finner du en av Stavangers desidert hotteste nattklubber med alle rettigheter!
I overetasjen ligger Newsman Nyhetscafe .

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om hva som skjer hos Newsman og Arkivet.

*Jeg forstår at det blir samlet inn opplysninger ved påmelding.Les alt om vilkår og bruk av informasjonkapsler her.