En time før midnatt åpnes en port midt i hjertet av Stavanger. Går du ned dette smuget, kan du forvente deg noe helt spesielt. Her finner du en av Stavangers desidert hotteste nattklubber med alle rettigheter! Det er intimt, funky og høylytt! DJs spiller rytmer som fører deg inn i de sene nattetimer med en skikkelig «funky feeling»! Når stemningen er på topp, vil du ønske at det aldri skal ta slutt! Feel the rhythm!

Vi er stolte av å ha introdusert Silent Disco til Stavanger publikumet. En fredag innimellom dempes musikken i lokalet helt, og vi overlater kontrollen til gjestene våre. Vi låner ut headset og gjestene kan selv velge hvilken DJ de vil lytte til, volum eller om de kun vil høre på stemningen og allsangen i lokalet. 

Trenger du lokale til firmafest? Bursdag? Julebord? Vi leier ut Stavangers koseligste nattbar til private arrangementer alle dager i uken. Vi kan stille med quiz og evt quizmaster, dj kan vi skaffe og catering fra flere steder. På fredag og lørdag åpner vi nattbaren klokka 23.00, men vi kan også åpne tidligere for større grupper. Send oss en mail så fikser vi det meste.

Følg med på Facebook og Instagram for oppdatert datoer for neste Silent Disco kveld. Ta kontakt med bordbestilling@newsman.no